Moze dodajmy cos w zapytaniu o przebiegi
Ktory z tych najwyzszych przebiegow jest z benzyny ?
Ktory najwyzszy bez remontu ?
Ktory na LPG ? I jak kondycja
Pozdro
Mój "okrągły" przebieg - pochwalcie się
-
- Imię: Bartosz
- Województwo: Małopolskie
- Moje auto: Espace IV 3.5 V6 24V V4Y
- Grand: Tak
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
341000 km u mnie pyknęło. Daaawno mnie tu nie było Panowie. Już nie pamiętam dokładnie, ale kapitalka była u mnie robiona chyba przy 255 tyś. Wczoraj mnie zaskoczył czujnik położenia wału, zamiennika nie znalazłem za to w zaprzyjaźnionym szrocie za 150 zł dostałem ori z identycznymi numerami ze spaslaka o zacnym przebiegu ok 80k. Silnik LPG nie widział.
-
- V.I.P
- Imię: xxx
- Województwo: -----
- Moje auto: Avantime 3.0 V6 24V L7X
- Grand: Nie
- Rok produkcji: 2003
- Kontakt:
3,5 benzyna bez gazu. Jest 360.000 km od fabryki. U mnie rowno 200.000 km. Smiga normalnie (ale jak to japoniec podbiera troche oleju). Z roboty przy silniku to cewki chyba ze 4 juz i uszczelniony dekiel walkow rozrzadu tylnego rzedu. Czujnik polozenia przedniego walka tez raz zmieniony ale lata temu to bylo. Olej Elf 5W40 tak co 15.000 km. Filtr zawsze ori Renault.
-
- Imię: Vicovio
- Województwo: Zachodniopomorskie
- Moje auto: Zamierzam kupić
- Grand: Tak
- Rok produkcji: 2003
- Kontakt:
Ja mam 2,0T 209tkm i wszystko co miało być na 200000 wymieniam bo się sypie, czyli sprzęgło i dwumasa wysprzeglik, cewki, czujniki, wtryskiwacze, odma, rurki zaworki, lambdy, podnośniki szyb, zaraz turbo, i wpizdul w ogóle wszystkiego
lepiej kupić dobrego blacharsko V6 za 5000zl niż super pięknego za 26000zl Boni tak wszystko do wymiany jest