J63 z Z7- na zlocie w Tyczynie
-
Topic author - Posty: 6
- Imię: Maciej
- Województwo: Podkarpackie
- Moje auto: Inne
- Grand: Nie
- Rok produkcji: 2008
- LPG: Nie
- Kontakt:
Spotkałem dzisiaj na zlocie w Tyczynie J63 V6 (rejestracja z wyróżnikiem KWI) z oklejeniem w stylu F1, co zainspirowało mnie do dołączenia i zaoferowania pomocy z XR 25S. Właściciel chyba jest na tym forum, chciałem pogadać osobiście, ale nie było nikogo przy aucie. Całkiem fajnie to wygląda na żywo.
-
- ___________________
- Imię: Piotr
- Moje auto: Espace III 3.0 V6 24V L7X
- Grand: Tak
- Rok produkcji: 2000
- LPG: Tak
- Kontakt:
Hej kolego. Tak właściciel to Jaarecki. Autko jeszcze nie skończone. Projekt powstał w tamtym roku,ale niestety nie wyrobiliśmy się przed zlotem w Sielpii (mam nadzieję że na ten zlot zdążymy)
.
Jestem w stałym kontakcie z kolegą Jaareckim,więc jutro mu wspomnę że go szukasz (on nie bardzo ma czas aby tu zaglądać
)

Jestem w stałym kontakcie z kolegą Jaareckim,więc jutro mu wspomnę że go szukasz (on nie bardzo ma czas aby tu zaglądać

-
- Kontakt:
Fajnie, dzięki wielkie. Chciałem zagadać głównie dlatego, żeby zaoferować mu pomoc z XR25, a myślałem, że jest gdzieś spod Wieliczki i ucieknie mu szansa. Co ciekawe, było jeszcze jedno J63, chyba kolegi @farmer - ciemny morski błękit, rejestracja RLA.pulkownik pisze: ↑1 month ago Hej kolego. Tak właściciel to Jaarecki. Autko jeszcze nie skończone. Projekt powstał w tamtym roku,ale niestety nie wyrobiliśmy się przed zlotem w Sielpii (mam nadzieję że na ten zlot zdążymy).
Jestem w stałym kontakcie z kolegą Jaareckim,więc jutro mu wspomnę że go szukasz (on nie bardzo ma czas aby tu zaglądać)
-
- ___________________
- Imię: Piotr
- Moje auto: Espace III 3.0 V6 24V L7X
- Grand: Tak
- Rok produkcji: 2000
- Kontakt:
Dokładnie to był farmer
a Jarek jest z Rzeszowa,po auto faktycznie byliśmy pod Wieliczką i tak już zostało na blachach 

-
- ___________________
- Imię: Jarosław
- Moje auto: Espace I 2.2 J7T
- Rok produkcji: 1989
- Kontakt:
Witaj!
Jestem, szkoda wielka że się nie spiknęliśmy
Skąd jesteś?
Za tydzień w Boguchwała jest duża impreza 3-dniowa , w Niedzielę jest dzień otwarty zlotu klasyków, może będziesz?
Jestem, szkoda wielka że się nie spiknęliśmy
Skąd jesteś?
Za tydzień w Boguchwała jest duża impreza 3-dniowa , w Niedzielę jest dzień otwarty zlotu klasyków, może będziesz?
-
- Kontakt:
Cześć,
Jestem z Rzeszowa, a dokładniej z Budziwoja, więc będę miał blisko do Boguchwały. Mogę się wybrać z XR25.