Dzień dobry, na sprzedaż RENAULT GRAND ESPACE 4 25TH, 2.0DCI, 173KM AUTOMAT, 2011R.
Auto zakupione 2 lata temu, obecnie 308tysiecy przebiegu. Przez 2 lata w aucie wykonałem dużo napraw(za ok 20 tys, na 14tys mam faktury) , min. rozrząd, klocki i tarcze 4x, amortyzatory przód,olej w skrzyni biegów, intercooler, termostat, kompresor klimatyzacji, czyszczony dpf, na wszystko mam dokumenty.
Auto 7 osobowe, 7 foteli skórzanych (6 zagłówków, w jednym fotelu 3 rzędu postrzępiony pas bezpieczeństwa).
Fotele przód grzane, ręcznie regulowane.
Czujniki parkowania przód tył.
Lampy xenon + led dzienny w lampie.
Klimatyzacja 2 strefowa automatyczna.
Tempomat, bluetooth, nawigacja pl z mapami z 2024.
Lakier posiada drobne zarysowania, niewielkie ogniska korozji.
Felgi 17" z oponami wielosezonowymi Dębica navigator.
Dach panorama.
Z usterek, o których wiem :
- niesprawna regulacja xenon( brak cięgna)
- podnośnik szybuly w drzwiach kierowcy na wykończeniu
-zapocone łączenie silnika i skrzyni biegów
- nie działa jeden przycisk na panelu nawigacji
( nie wpływa na użytkowanie)
-czujnik otwarcia drzwi kierowcy często nie łączy - nie działa wtedy otwieranie handsfree
Auto w ciągłym, prywatnym użytkowaniu.
Cena 25000 pln.
Więcej zdjęć mogę zrobić na życzenie i wysłać na WhatsApp.
Grand espace 4, 2011r 011 2.0dci, automat 173km
Regulamin forum
Regulamin działu:
Ogłoszenie musi dotyczyć Renault Espace i Avantime.
Może dotyczyć całego samochodu lub jednej śrubki, ale musi to być śrubka do Renault Espace.
W ogłoszeniu o sprzedaży muszą znaleźć się:
1. Nazwa przedmiotu
2. Opis przedmiotu
3. Cena
Jeżeli te informacje znajdują się już np. na aukcji i chcesz podać do niej link, to i tak musisz przepisać wszystko z treści aukcji do treści ogłoszenia na naszym forum.
Forum i Stowarzyszenie nie ponoszą odpowiedzialności za zakupione w dziale przedmioty. Nie pobierają opłat za zamieszczenie, ani nie są gwarantem sprzedawanego przedmiotu.
Dział sprzedam jest dostępny dla wszystkich użytkowników forum. Ogłoszenia mogą zamieszczać tylko osoby, które przekroczyły próg 50 postów na forum.
Regulamin działu:
Ogłoszenie musi dotyczyć Renault Espace i Avantime.
Może dotyczyć całego samochodu lub jednej śrubki, ale musi to być śrubka do Renault Espace.
W ogłoszeniu o sprzedaży muszą znaleźć się:
1. Nazwa przedmiotu
2. Opis przedmiotu
3. Cena
Jeżeli te informacje znajdują się już np. na aukcji i chcesz podać do niej link, to i tak musisz przepisać wszystko z treści aukcji do treści ogłoszenia na naszym forum.
Forum i Stowarzyszenie nie ponoszą odpowiedzialności za zakupione w dziale przedmioty. Nie pobierają opłat za zamieszczenie, ani nie są gwarantem sprzedawanego przedmiotu.
Dział sprzedam jest dostępny dla wszystkich użytkowników forum. Ogłoszenia mogą zamieszczać tylko osoby, które przekroczyły próg 50 postów na forum.
-
przemek298
Topic author - Posty: 52
- Imię: Przemysław
- Województwo: Dolnośląskie
- Moje auto: Espace IV 2.0 dCi M9R
- Grand: Tak
- Rok produkcji: 2011
- Kontakt: