jedną tarczę posiadam do e1 przedlift.
oraz zestaw do tylnych hamulców do espace, dane na zdjęciu.
tarcza e1 oraz cylinderki i okładziny
Regulamin forum
Regulamin działu:
Ogłoszenie musi dotyczyć Renault Espace i Avantime.
Może dotyczyć całego samochodu lub jednej śrubki, ale musi to być śrubka do Renault Espace.
W ogłoszeniu o sprzedaży muszą znaleźć się:
1. Nazwa przedmiotu
2. Opis przedmiotu
3. Cena
Jeżeli te informacje znajdują się już np. na aukcji i chcesz podać do niej link, to i tak musisz przepisać wszystko z treści aukcji do treści ogłoszenia na naszym forum.
Forum i Stowarzyszenie nie ponoszą odpowiedzialności za zakupione w dziale przedmioty. Nie pobierają opłat za zamieszczenie, ani nie są gwarantem sprzedawanego przedmiotu.
Dział sprzedam jest dostępny dla wszystkich użytkowników forum. Ogłoszenia mogą zamieszczać tylko osoby, które przekroczyły próg 50 postów na forum.
Regulamin działu:
Ogłoszenie musi dotyczyć Renault Espace i Avantime.
Może dotyczyć całego samochodu lub jednej śrubki, ale musi to być śrubka do Renault Espace.
W ogłoszeniu o sprzedaży muszą znaleźć się:
1. Nazwa przedmiotu
2. Opis przedmiotu
3. Cena
Jeżeli te informacje znajdują się już np. na aukcji i chcesz podać do niej link, to i tak musisz przepisać wszystko z treści aukcji do treści ogłoszenia na naszym forum.
Forum i Stowarzyszenie nie ponoszą odpowiedzialności za zakupione w dziale przedmioty. Nie pobierają opłat za zamieszczenie, ani nie są gwarantem sprzedawanego przedmiotu.
Dział sprzedam jest dostępny dla wszystkich użytkowników forum. Ogłoszenia mogą zamieszczać tylko osoby, które przekroczyły próg 50 postów na forum.
-
Topic author - Posty: 328
- Imię: irek
- Województwo: Śląskie
- Moje auto: Espace I 2.2 Quadra J7T
- Grand: Nie
- Rok produkcji: 1990
- LPG: Tak
- Kontakt:
tarcza e1 oraz cylinderki i okładziny
aa,no tak. to za tarczę 40zł.
komplet szczęk i cylinderki na tył 60zł.
kupiłem do swojej jedynki ale zdążyłem sprzedać, a obecna ma z tyłu tarcze.
komplet szczęk i cylinderki na tył 60zł.
kupiłem do swojej jedynki ale zdążyłem sprzedać, a obecna ma z tyłu tarcze.