Espace na YT
-
Topic author - Posty: 764
- Imię: Artur
- Województwo: Lubuskie
- Moje auto: Espace IV 2.0 T F4R
- Grand: Tak
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
Re: Espace na YT
"PD" zwykle pokazują poważne sytuacje, zakończone kolizjami. "SC" pokazuje WSZYSTKIE sytuacje, także te wydumane i głównie zakończonych hamowaniem klaksonem. Momentami mam wrażenie, że 80% z nich jest wytworzonych przez samych nagrywających, którzy rzeczywiście otwarcie się cieszą że prześlą filmik.
Efekt? PD zanika, a SC pojawia się już niemal codziennie. Ludzie uwielbiają podp... innych. Fakt, jest o cwaniaczkach i prawdziwych debilach, ale głównie festiwal zachowań typu JaNieOdpuszczę, WalSięSpadaj, JaPierwszyBoTak, DawajCieNagram, NieWpuszczęBoMiKoronaSpadnie itd, itp. Ogólnie żenada. Każdy ma szansę się tam znaleźć, bo każdy popełnia błędy.
A że każdy producent żyje z odbiorców, postaram się już nie zamieszczać wzmianek ze SC - no chyba, że będą naprawdę ewidentne. No i motywem przewodnim wciąż jest Espace a nie zdarzenia jako takie.
Efekt? PD zanika, a SC pojawia się już niemal codziennie. Ludzie uwielbiają podp... innych. Fakt, jest o cwaniaczkach i prawdziwych debilach, ale głównie festiwal zachowań typu JaNieOdpuszczę, WalSięSpadaj, JaPierwszyBoTak, DawajCieNagram, NieWpuszczęBoMiKoronaSpadnie itd, itp. Ogólnie żenada. Każdy ma szansę się tam znaleźć, bo każdy popełnia błędy.
A że każdy producent żyje z odbiorców, postaram się już nie zamieszczać wzmianek ze SC - no chyba, że będą naprawdę ewidentne. No i motywem przewodnim wciąż jest Espace a nie zdarzenia jako takie.
-
- Imię: Nemo
- Województwo: Mazowieckie
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
Ja podjąłem dzisiaj życiową decyzje.... odwołałem suba na SC, koniec wspierania patologii
-
- Imię: Tomasz
- Województwo: Podkarpackie
- Moje auto: Espace IV 3.5 V6 24V V4Y
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Ja oglądam od kilku lat Dworaka na TVP Kraków na YT.
Warto sobie przepisy na bieżąco odświeżać.
Reszta kamerkowa plejada mnie nie interesuje. Mam kamerkę ale już praktycznie zapomniałem, że ją mam i nie grzeje mi emocji pod kopułką
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Reszta kamerkowa plejada mnie nie interesuje. Mam kamerkę ale już praktycznie zapomniałem, że ją mam i nie grzeje mi emocji pod kopułką
-
Topic author - Posty: 764
- Imię: Artur
- Województwo: Lubuskie
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
No ja też jestem fanem tego kanału Gość trochę bywa irytujący, ale wiedzę ma totalną. Już niejedno mnie zaskoczyło, naprawdę trudno być na bieżąco bez choćby takich programów. No i lepiej edukuje niż SC. Polecam każdemu.austryliew pisze: ↑4 years ago Ja oglądam od kilku lat Dworaka na TVP Kraków na YT.
-
- Imię: Nemo
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
Troszkę posprzątałem i test Mariana dołączył do innych filmów o podobnej tematyce
viewtopic.php?f=22&t=4484&p=180488#p179483
viewtopic.php?f=22&t=4484&p=180488#p179483
-
- Imię: Adam
- Moje auto: Espace IV 2.0 dCi M9R
- Grand: Nie
- Rok produkcji: 2008
- Kontakt:
Cieszą mnie opinie Korky' ego o kanale SC
Dokładnie to samo zauważyłem.
Nie wiem czy ostatnie 10 lat użyłem więcej niż 2x klakson.
Wolę w tym czasie ułamków sekund wykonać manewr być może już kilkukrotnie ratujący życie czy zdrowie.
A gość trąbi przez 1,5 sekundy i robi dzwona!
Dokładnie to samo zauważyłem.
Nie wiem czy ostatnie 10 lat użyłem więcej niż 2x klakson.
Wolę w tym czasie ułamków sekund wykonać manewr być może już kilkukrotnie ratujący życie czy zdrowie.
A gość trąbi przez 1,5 sekundy i robi dzwona!
-
- Imię: Mariusz
- Województwo: Podkarpackie
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
-
- Imię: Promocjusz
- Województwo: Podlaskie